Mazda szerviz egerben

Mazda szerviz Eger

Mazda szerviz Eger!

Az Unicar és a Mazda közös története több évtizedre nyúlik vissza, így ha szervizet keres japán kedvencének Egerben, a legjobb helyen jár!

Bár cégünk már évek óta nem hivatalos Mazda márkaszerviz, mégis rengeteg példányt hordanak ügyfeleink szervizünkben nap mint nap.

Mazda javítás eger

Miért érdemes szervizünket választani Mazdája javítására?

  • Tapasztalat: cégünk 20 éve foglalkozik Mazda típusú gépjárművek szervizelésével, így sok típus problémára ismerjük a megoldást!
  • Kapcsolatok: Több Mazdára specializálódott alkatrész forgalmazóval is kapcsolatban állunk, így gyári és utángyártott alkatrészeket is kedvező áron tudunk beszerezni!
  • Pass Thru: Hozzáférünk a gyári adatbázishoz, látjuk az eddig elvégzett szervizeket, valamint az aktuálisan elvégzett szervizeket is rögzíteni tudjuk az adatbázisban. A szervizek rögzítése nem csak segít rendszerezni azokat, de egy későbbi eladáskor is nagy előnyt jelenthet!
  • Szakértelem: Műhelyünk nagyszerű autószerelő kollégákon kívül rendelkezik profi autóvillamossági szerelővel illetve karosszéria lakatossal is!
  • Kiszámítható költségek: Bár rezsióradíjunk valószínűleg magasabb mint a kisebb műhelyeké, általánosságban a végszámla mégis kedvezőbb. Kedvező áraink annak köszönhetőek, hogy minden területen vannak kollégáink így autója javítását normaidőkön belül tudjuk elvégezni, nem kell külső szakembereket bevonnunk.
  • Karosszériás műhely: sajnos a japán márka gyengesége a rozsdásodás. Karosszériás kollégáink nagy tapasztalattal végzik el a japán márka karosszéria javítását!

 

Az Unicar és a Mazda története:

Mazda eger

Cégünk több mint 20 éve kezdett Mazda gépjárművek forgalmazásával, szervizelésével foglalkozni. A 2008-as világválságig voltunk hivatalos márkaszerviz. Az elkötelezettségünk a japán márka iránt természetesen a válság után is megmaradt, ügyfélkörünk jelentős része továbbra is Mazda tulajdonosokból áll.

 

A Mazdáról:

 

A japán autómárka mindig megbízhatóságáról volt híres. A japán céget 1920-ban Hiroshima városában alapították. A márka a kétezres évek eleje (szerintünk az első generációs 6-os óta) híres a vonzó külsejű autók tervezéséről. Számos modelljük rendelkezik különleges külső és belső kialakítással.  A gyártó régóta az üzemanyag hatékonyságra összpontosít, ezért is hozták létre a SkyActiv technológiát amivel nem csak a motorok, de a sebességváltók, alvázak hatékonyságát is növelték!

 

Amennyiben időpontot szeretne foglalni keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!