Vonóhorog bekötés Eger

Vonóhorog szerelés

Vonóhorog bekötés Eger

A biztonság és a funkcionalitás jegyében sok autótulajdonos elgondolkodik a vonóhorog felszerelésén és bekötésén. Ebben a cikkünkben megírjuk mik a fontos lépései a vonóhorog felszerelésének és engedélyeztetésének és, hogy miért érdemes a vonóhorog felszerelést ránk bízni! Kérj ajánlatot most!

A vonóhorog nem csupán a látványos kiegészítője autónknak, hanem fontos biztonsági és funkcionális elem is. A leggyakoribb okok amiért ügyfeleink vonóhorgot szereltetnek autójukra:

  • Lakókocsi vontatás: Sok ügyfelünk lakókocsi vontatáshoz kéri a vonóhorog felszerelést. A lakókocsi kényelmes és rugalmas módja a hétvégi kirándulásnak.
  • Ló szállítás: A házi kedvenc szállítására nagyszerű és költségkímélő megoldást kínál a vontatható lószállító.
  • Kerékpár szállítás: Egyre többen választják a vonóhorogra szerelhető kerékpár szállítókat! Nem csak az aerodinamikája jobb ezeknek a tartóknak, de a pakolás is jóval egyszerűbb mint a tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpárszállító esetében.
  • Kisebb utánfutók vontatása: Építkezésnél, költözésnél, lomtalanításnál is hasznos lehet egy utánfutó.

Vonóhorog felszerelés Eger lépései:

A továbbiakban szeretnénk bemutatni a vonóhorog felszerelés lépéseit! 

  1. Lökhárító leszerelése 

A szakszerűtlen beépítéseknél, már itt el szokott csúszni, a dolog. Gyakran nem áll rendelkezésre megfelelő szerszám a lökhárító leszereléséhez és ezért százezres károk is keletkezhetnek! 

Vonóhorog szerelés Eger

2. A vonóhorog  felszerelése

Itt fontos, hogy a vonóhorgot mindig a gyártó által előírt helyre kell felszerelni. 

Vonóhorog felszerelés eger

3.  Elektromos bekötés

Annak érdekében, hogy a vontatmány elektromos berendezései megfelelően működjenek autóvillamossági szakemberre van szükség a vonóhorog bekötéséhez. Szerencsére autóvillamossági kollégánk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik vonóhorgok villamossági bekötésében!

Vonóhorog villamosság bekötés

4. Lökhárító visszaszerelése, utolsó simítások

A szerelési munkálatok utolsó, de fontos lépése a lökhárító borítás szakszerű visszaszerelése. Gyakran kell módosítani a lökhárítón, amit tapasztalt karosszéria lakatos kollégáink precízen elvégeznek.

Vonóhorog Eger

 5. Műszaki vizsgáztatás

A vonóhorog felszerelése után a járműnek minden esetben sikeres műszaki vizsgálaton kell átesnie. Fontos, hogy a műszaki vizsga során igazolni kell, hogy a horog megfelel az előírásoknak, illetve, hogy szakszervizben szerelték fel.

6. Kormányablak ügyintézés

A sikeres műszaki vizsga után kollégánk elviszi a műszaki adatlapot és az egyéb szükséges dokumentumokat a kormányablakba, ahol kiállítják a jármű új forgalmi engedélyét.

Miért érdemes az Unicar-t választani vonóhorog szereléshez?

 

  • Teljeskörű szolgáltatás: mi mindent elintézünk a felszereléstől az engedélyeztetésig.
  • Tapasztalat: kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.
  • Kedvező ár: Cégünk több vonóhorog gyártóval is kapcsolatban van, így nagyszerű áron tudjuk kínálni a fix vagy levehető vonóhorgokat.
  • Rövid határidők: Akár két nap is elég a teljes ügyintézéshez.

Kérj időpontot elérhetőségeink valamelyikén még ma és  mi mindent elintézünk!