Automata váltó olajcsere eger

Gépi automata váltó olajcsere egerben

Az automata váltóolaj cseréje gyakran elhanyagolt terület, pedig rendkívül fontos a jármű élettartamának meghosszabbítása és a megbízható működés érdekében. Rengeteg típusnál a teljes olaj mennyiséget csak gépi technológiával lehet eltávolítani. Bízza automata váltóját profikra. Cégünk a legmodernebb technológiával vállalja minden típusú váltó olajcseréjét. Profi diagnosztikai eszközeinkkel a váltó kalibrálása sem okoz problémát!

 

Az automata váltó egy összetett szerkezet, amely több feladatot is ellát és az olaj minősége kritikus szerepet játszik a folyamatban! Az idő múlásával  az olaj elveszíti kenőképességét(viszkozitását) és hőelvezető képességét, ami a váltó károsodásához vezethet. Ezenkívül az olajban lévő szennyeződések, részecskék és lebomló anyagok is hozzájárulnak a váltó kopásához.

Automata váltó Olajcsere Egerben

Miért válassza az unicar-t automata váltója olajcseréjéhez?

Gépi váltóolaj csere Egerben!

- 01
Professzionális gépi technológia

Az Unicar autócentrum büszkén alkalmazza a legújabb gépi csere technológiát az automata váltóolaj cseréjéhez Egerben. Ez a technológia nemcsak hatékony, hanem pontos és teljes olajcserét is biztosít, eltávolítva minden régi olajat és szennyeződést.

- 02
HatékonYSÁG

A gépi váltóolaj csere során alkalmazott modern technológiának köszönhetően az olajcsere folyamata rendkívül hatékony és pontos. Ez biztosítja, hogy minden csepp olajat el tudjunk távolítani, és az új olajat a megfelelő mennyiségben és minőségben töltsük vissza.

- 03
TELJES OLAJCSERÉRE ALKALMAS GÉP

Az automata váltóolaj cserélő géppel minden csepp régi olajat és szennyeződést eltávolítunk. Ezáltal teljes és alapos olajcserét biztosítunk, ami hozzájárul az automata váltó hosszabb élettartamához. Gép nélkül sajnos a szennyezett olaj bizonyos százaléka benne marad a váltóban!

- 04
PRECÍZ MENNYISÉGŰ OLAJ

A gépi rendszer pontosan adagolja az új olajat, ezáltal garantálva, hogy az automata váltó mindig megfelelő mennyiségű és minőségű olajjal legyen ellátva.

- 05
SZAKÉRTŐ SZEMÉLYZET

Műhelyünkben autója váltóolaj cseréjét, kizárólag olyan szakemberek végzik akik tapasztaltak a gépi váltóolaj cserében, több szakirányú képzésen is részt vettek!

- 06
Minőségi anyagok

Alkatrész nagykereskedésünknek köszönhetően kedvező áron biztosítunk minőségi váltóolajat!

- 07
Rövid határidő

Nálunk nem kell heteket várni! Automata váltóolaj csere Egerben! Műhelyünk és csapatunk méretének köszönhetően gyorsan eltudjuk végezni az olajcserét!