Alvázvédelem eger

Profi alvázvédelem Egerben

Alvázvédelem Egerben megfizethető áron. Egy szakszerűen elvégzett alvázvédelem nagy mértékben meghosszabbítja gépjárműve élettartamát. Az autógyártók által használt anyagok sajnos nem sokáig tolerálják a Magyarországon télen használt „út sózó” vegyszereket. Amennyiben szeretné elvégeztetni új vagy használt gépjárműve alvázvédelmét a legjobb helyen jár. Mivel az autógyártók nem fordítanak elég figyelmet az autók alvázvédelmére, így már új korában érdemes elvégezni az alvázvédelmet. Karosszériás műhelyünk nagy odafigyeléssel, a legjobb anyagokkal vállalja személy és tehergépjárművek alvázvédelmét!

Eger alvázvédelem

Az alvázvédelem lépései

Ne érje be kevesebbel! Bízza autóját profikra! Ez a folyamat átlagosan 2-3 munkanapot vesz igénybe, mivel a száradási idők betartása kritikus fontosságú. Cégünk felkészült a személyautók alvázvédelmén túl, a legnagyobb kamionok, teherautók alvázvédelmére is.

- 01
Alváz mosás

Ebben a lépésben nagynyomású mosó segítségével megtisztítjuk a jármű alját a sártól, nagyobb szennyeződésektől.

 

- 02
Kézi és gépi tisztítás

A jármű alvázát, egyéb részeit feltisztítjuk a szükséges helyeken.

- 03
Vegyszeres kezelés

Minden olyan részt ami a korrózió legapróbb jelét mutatja egy speciális , „rozsda átalakító” vegyszerrel kezelünk.

- 04
Alvázvédő felvitele:

Ebben a lépésben alaposan felvisszünk egy speciálisan erre a célra kifejlesztett anyagot. Fontos a minőségi anyag használata, hiszen akár évekkel hosszabb védelmet is nyújthat mint az olcsóbb anyagok.