Teherautó szerviz eger

Kamion szerviz egerben

Teherautó szerelő kollégáink tapasztalatának köszönhetően ön a legjobb kezekben tudhatja gépjárművét! Műhelyünk az Iveco-s évek után 2017 óta Isuzu Trucks márkaszervizként működik, ettől függetlenül minden márka javítását vállaljuk! Műhelyünk felkészült a legnagyobb kamionok javítására is. Diagnosztikai eszközeink a legmodernebb teherautók diagnosztikájára is alkalmasak! 

Mi mindent elintézünk egy helyen! Legyen szó felépítmény vagy hidraulika javításról, nálunk jó kezekben tudhatja teherautóját!

A legtapasztaltabb karosszériás kollégánk specialitása a teherautó felépítmény javítás, így könnyedén elbírunk a legnagyobb sérült felépítmények javításával is.

Teherautó alkatrész beszállítóiknak, tapasztalt alkatrészes kollégáinknak köszönhetően vállalkozása kedvező áron juthat alkatrészekhez!

Isuzu eger
Karosszéria javítás eger

Teherautó javítás Egerben!

TEHERAUTÓ FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS Heves megyében

Felszerelt kamionszerelő csarnok!

Hatalmas csarnokunkban a legnagyobb kamionok javítása sem okoz problémát!

Modern diagnosztikai eszközök

Eszközparkunkat, szakembereinket folyamatosan fejlesztjük, így teherautója mindig a legjobb kezekben van!

teherautó karosszéria javítás

Specialitásunk a felépítmény javítás. Karosszériás mesterünk évtizedek óta foglalkozik teherautó karosszéria javítással!

Teherautó alkatrész kedvező áron

Nálunk nem úgy megy az alkatrész rendelés mint a kisebb műhelyekben! Kollégáink nagy figyelmet fordítanak rá, hogy ön mindig a megfelelő ár-érték arányú alkatrészt vásárolja meg!

Teherautó javítás egy helyen

Mi mindent elintézünk egy helyen, nem kell bajlódnia teherautójával! Legyen szó hidraulika javításról vagy  gumi cseréről nálunk megtalálja a legjobb megoldást!

Teherautó futóműállítás

Modern berendezéseinknek köszönhetően a legnagyobb kamionok futóművét is kivételes pontossággal tudjuk beállítani!