Iveco szerviz eger

Iveco szervizelés Egerben

Iveco szervizelés Egerben!

 

Ha Iveco szervizelés akkor Unicar Autócentrum! Sok éves tapasztalatunknak illetve a márkához való elhivatottságunknak köszönhetően sok ügyfelünk hordja teherautó szervizünkben kisebb-nagyobb Iveco teherautóját!

 

Az Iveco és az Unicar törénete

Iveco javítás egerben

Az iveco tehergépjárművek forgalmazásával és szervizelésével még a 2000-es évek elején kezdtünk foglalkozni. Szervizünk hosszú éveken át hivatalos márkaszerviz volt, sajnos napjainkban már nem az. 

 

Az Iveco és az Unicar napjainkban

Iveco daily eger

 

Régi, elégedett ügyfélkörünknek köszönhetően napjainkban is sok Iveco látogat szervizünkbe, ahol mindig különös figyelmet kapnak! Műhelyünk és szakembereink is fel vannak készülve az olasz márka újabb modelljeinek a szervizelésére is! Karosszériás műhelyünkben nagy tapasztalattal javítjuk teherautók karosszériáját, felépítményét!

Mit érdemes tudni az Ivecoról?

 

Az olasz tehergépjármű gyártó cég  neve az „Industrial Vehicles Corporation” mozaikszóból származik. A cég haszongépjárműveket, tehergépjárműveket, buszokat gyárt. A márka leginkább teherautóiról ismert amelyek nagyon széles választékban állnak rendelkezésre a legkönnyebbtől a legnehezebb kategóriájú teherautókig. Az olasz márka továbbá az alternatív meghajtásokra is fókuszál, például gázüzemű és elektromos tehergépjárművek fejlesztésére.Az Iveco márkájú járművek szerte a világon használatosak, és számos iparági szegmensben töltenek be fontos szerepet, beleértve a szállítmányozást, az építőipart, a mezőgazdaságot és a tömegközlekedést is.

Amennyiben önnek vagy cégének Iveco teherautója van kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!