Texa autó diagnosztika

Profi autódiagnosztika Egerben

Profi autódiagnosztika!

Mindig is célunk volt a profi autódiagnosztikai szolgáltatás nyújtása , mivel egy megfelelően megállapított hiba rengeteget spórolhat, elsősorban az ügyfélnek, ami lássuk be hosszú távon mindenképpen közös érdek! Minden törekvésünk ellenére mégis azt kezdtük érezni az utóbbi időben, hogy van valami apró űr felkészültségünkben. Ezt az űrt hivatott betölteni legújabb autódiagnosztikai eszközünk:

 

Texa autódiagnosztikai műszer

Hibakód olvasás eger
Autódiagnosztika eger

Profi autódiagnosztika

Texa cég az elmúlt húsz év munkájának, adatgyűjtésének köszönhetően az autójavító szakma nélkülözhetetlen szereplőjévé vált. Különböző komponenseinek köszönhetően, lehetséges szinte minden személyautó, teherautó, építőipari illetve mezőgazdasági gép, trailer diagnosztikája.

 

A Diagnosztikai eszköz ami segíti használóját

 

 A texa diagnosztikai műszer számos funkciója segíti a gépjárműjavító munkáját, sok időt és pénzt megtakarítva ezzel a gépjármű tulajdonosának. 

 

Néhány példa ezen funkciókból:

-érzékelő értékek nagy precizitású nyomon követése lehetővé teszi, hogy a tényleges értékeket a gépjármű vezérlője által kívánt értékekhez képest megfigyeljük és az adatok egyezéséből vagy eltéréseiből rájöjjünk a hiba forrására. Grafikus ábrázolással mindez sokkal látványosabb, és áttekinthetőbb.


Autódiagnosztika egerben


-hibakódonkénti vezetett hibakereséssel a program végig vezeti a szerelőt lépésről lépésre, az adott probléma feltárásában. Ez hatalmas előny az olyan szervizeknél ahol sok márka fordul meg, mivel minden típusnál más-más gyakori hibák jelentkezhetnek, amiket egy kifejezetten egy márkára szakosodott szakember már ismer. Ez a diagnosztikai eszköz ezeket a tudásokat, tapasztalatokat teszi elérhetővé egy olyan szerelő számára aki esetleg még nem is találkozott az adott típussal!

hibakód olvasás eger


-elérhetők olyan funkciók, amelyek online felülethez vezetnek és tapasztalatokat olvashatunk a meglévő hibához, amiket már más profi javítók, köztük rengeteg elismert szakemberek, feltöltöttek egy-egy hiba megoldásaként.

-kapcsolási rajzokon keresztül feltárhatjuk az elektronikai hibákat és összefüggéseket mint például vezeték, érzékelő, biztosíték, relé, stb. Ez azért nagy segítség mert a típust esetleg nem részletesen ismerő javító azonnal látja a rendszer mely eleménél érdemes a hibakeresést elkezdenie.

Ezek tehát új eszközünk legfőbb előnyei. Kollégáink nagyon szeretnek vele dolgozni, azt mondják olyan mint ha lenne egy új kollégánk aki már minden márkaszervizben dolgozott 10 évet és minden új technikával képben van. Akit bőven érdekel a műszer a cég honlapján tudhat meg róla még többet. Természetesen itt nem álltunk le, az év második felében további beruházást tervezünk!